SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM PROIZVODIMA

OGLAŠAVANJE NA PORTALIMA

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

SAZNAJTE VIŠE O PORTALIMA I OGLAŠAVANJU

SAZNAJTE VIŠE O CIJENAMA NAŠIH PROIZVODA

UČINKOVITO OGLAŠAVANJE

PRODAJA NEKRETNINE OGLAŠAVANJEM INTERNETOM

RJEČNIK INTERNET POJMOVA

Oglašavanje na Internetu uz Cezais marketing rješenja

 

Posjetite nas na našim novim stranicama www.oglasavanje-na-internetu.com


OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Nudimo povoljno inovativno kvalitetno oglašavanje na internetu kroz najpoznatije i najmočnije marketinške kanale u Hrvatskoj. Oglašavanje na internetu je novi medij ponude i potražnje, vaša prilika za proboj na tržištu. Oglašavanje na internetu bilježi znatni porast u Hrvatskoj, sve veći broj tvrtki se odlučuje svoje poslovanje prebaciti na online svijet i koristiti se snažnim medijskim alatom online oglašavanja kako bih unaprijedili svoje poslovanje i pridobili nove domaće ili regionalne klijente i kupce.

 

ONLINE OGLAŠAVANJE

Online oglašavanje je novi medijski kanal koji treba generirati nove kupce i klijente, svaka tvrtka pa i ona najmanja je već imala iskustva za bilo kojim tipom oglašavanja i marketinga. Kako očekivati prodaju i pridobivanje novih klijenata ako nitko ne zna za vašu tvrtku proizvod ili uslugu? Upravo je to primaran razlog koji potiče svakog poduzetnika i svako poduzeće na oglašavanje na internetu. U današnje vrijeme svoje tvrtku možete otvoriti u malom gradu pokraj Dubrovniku a da vaše tržište ne bude sami grad Dubrovnik i Dubrovačko-Neretvanska županija. U današnje vrijeme tvrtke koriste Internet kako bih unaprijedili svoje poslovanje, samim pristupom na internetu vaše tržište više nije lokalno, nego postaje regionalno. Na taj način putem Internet poslovanja mala tvrtka iz okolice Dubrovnika može poslovati diljem cijele Hrvatske jer putem interneta proširuje svoje tržišne mogućnosti.

 

OGLAŠAVANJE PUTEM INTERNETA

Oglašavanje putem interneta nudi puno više od samog oglašavanja tradicionalnim medijima. U današnje vrijeme kada se svijest potrošača mijenja i kada tradicionalni marketing gubi na efikasnosti, Internet kao medij sve više dopire do potrošača na nova inovativna marketinška rješenja. Sada mala tvrtka iz Dubrovnika može svoj proizvod ili uslugu oglašavati diljem cijele Hrvatske po znatno nižim cijenama od tradicionalnih medija. Nije niti sve u novcu tvrde marketinški stručnjaci. Danas se očekuje više od marketinga od samih niskih cijena oglašavanja. Internet marketing pojam online oglašavanja koristi različite poslovne prednosti nad tradicionalnim medijima. Oglašavanje na internetu je moguće sada definirati na ono tržište koje najviše odgovara vašim potencijalnim kupcima i klijentima.

 

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Oglašavanje na internetu vam nudi inovativni pristup novi klijentima i kupcima. Vašu tvrtku proizvode ili usluge možete prikazati multimedijalnim oglasima velike efikasnosti, i pružiti više informacija putem vaše web stranice. Online oglašavanje nudi znatno više, u današnje vrijeme dajemo veliki značaj ciljanom oglašavanju. Mogućnosti koje se pojavljuju ciljanim oglašavanjem su ogromni, više ne morate trošiti enormna sredstva na oglašavanju velikom broju ljudi koje možda nisu ni zainteresirani za vaš proizvod ili uslugu, ujedno ostvarujete puno veće rezultate nad tradicionalnim medijima.

 

CILJANO OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Ciljano oglašavanje na internetu je marketinški alat svake napredne i iskusne tvrtke koja zna kako doći do novih potencijalnih klijenata i kupaca. Ovim moćnim medijskim alatom Internet oglašavanja sada imate mogućnost definirati kome kada i gdje želite da se vaši oglasi prikazuju. Vi određujete sve pojedinosti vaše marketinške kampanje, marketinška kampanja koja je skrojena po vašoj mjeri, po vašim potrebama i vašim mogućnostima. Oglašavajte vaše proizvode ili usluge na preko 100 najposjećenijih portala Hrvatske, ili na preko 5000 najposjećenijih portala Europe. Oglašavajte vaše proizvode i usluge ciljano osobama određenog spola (muško, žensko), ciljano određenoj dobnoj skupini (od 18 – 65 godina).

 

CILJANO OGLAŠAVANJE

Ciljano oglašavanje na internetu ima još veći prednosti, ujedno vam nudi da se oglašavate u bilo kojoj državi po vašoj želji, ili ciljano u bilo kojoj županiji unutar te države. Oglašavanje putem interneta je sada profitabilno i za mala poduzeća jer njima se putem ciljanog oglašavanja nudi i oglašavanje po određenim gradovima po njihovim željama, time imaju mogućnost već sa malim marketinškim budžetima etablirati se na vodećim portalima na njihovom tržištu bez velikih troškova naspram bilo kojih drugih medija. Velika prednost online oglašavanja je i u tome što sami određujete kada i kako želite platiti za vašu marketinšku kampanju. Imate mogućnost plaćanja tek kada potencijalna zainteresirana osoba koja je vidjela vaša oglas i iskaže interes na taj način što će kliknuti na vaš oglas i biti preusmjeren na vašu web stranicu kako bih mogla saznati više o vašim proizvodima, uslugama, tvrtki ili kako bih mogla stupiti sa vama u kontakt ili čak kupit nešto putem vaše online trgovine. U ovom slučaju plaćate samo onda kada vam se proslijedit zainteresirana osoba klikom na vaš oglas. Druga metoda plaćanja malo manje popularna iako i jeftinija je plaćanje po prikazu vašeg oglasa, znači plaćate svaki puta kada se vaš oglas prikaže na nekoj web lokaciji određenom posjetitelju ili posjetiteljici.

 

OGLAŠAVANJE NA PORTALIMA

Oglašavanje na portalima je sada dostupno svima, vaš oglas na najposjećenijim portalima Hrvatske ili Europe po znatno nižim cijenama i do 1000% jeftinije. Oglašavanje putem interneta vam nudi multimedijalni pristup potencijalnim klijentima, vaš oglas možete prikazati u tekstualnom slikovnom animiranom ili video obliku. Ujedno možete odrediti kada želite da se vaši oglasi prikazuju, u koje doba dana u kojima danima u tjednu. Online oglašavanje nudi i ciljano oglašavanje po kategorijama, na taj način će se vaš oglas prikazivati na portalima samo na mjestima gdje su teme članci slike i ostalo vezane uz vaš proizvod ili uslugu. Naravno imate i mogućnost da sami odaberete na kojim portalima želite da se vaš oglas prikazuje što isto zna biti vrlo efikasno i korisno. Primjera prodajte odjeću raznih marki u tom slučaju bi vaš oglas mogao imati veći učinak na modnim portalima nego na sportskim ili news portalima.

 

OGLAŠAVANJE HOTELA, APARTMANA I TURISTIČKIH SMJEŠTAJA

Oglašavanje hotela, oglašavanje apartmana ili smještaja na internetu nikad lakše, putem interneta imate mogućnost pridobiti nove goste iz cijele Hrvatske i inozemstva. Ciljano oglašavanje internetom u državama županijama ili gradovima po vašoj želji. Oglašavanje na internetu nikad nije bilo lakše i povoljnije kao sada. Velike prednosti online oglašavanja će vam pružiti mnogo više od tradicionalnih medija, uspješno pronalaženje novih gostiju sa domaćih ili regionalnih tržišta sa malim marketinškim budžetima.

 

O NAMA NAŠIM PROIZVODIMA I USLUGAMA

Cezais marketing rješenja profesionalno provodi marketinške kampanje domače kao i regionalne za mala i velika poduzeća. Naš specijalitet je oglašavanje na internetu, u ovoj oblasti smo od samog početka i svako dnevno pratimo nove trendove i događaje. Nudimo profesionalna marketinška rješenja skrojena po individualnim potrebama željama i mogućnostima svakog našeg klijenta. Naš cilj je da svaku marketinšku kampanju koju vodimo za naše klijente učinimo profitabilnim, jer ako je naš klijent zadovoljan svojom marketinškom kampanjom onda smo i mi zadovoljni našim radom. Samim time se stvaraju uvjeti za međusobnu suradnju naših dvaju poduzeća jer pozitivni poslovni rezultati omogućavaju da skupa uspješno poslujemo a ujedno i da uspješno unapređujemo poslovanje naših poduzeća.

SEO optimizacija!

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU | OGLAŠAVANJE APARTMANA NA INTERNETU | OGLAŠAVANJE HOTELA NA INTERNETU | OGLAŠAVANJE TVRTKE NA INTERNETU | OGLAŠAVANJE PROIZVODA I USLUGA NA INTERNETU | OGLAŠAVANJE NA MOBILNIM UREĐAJIMA | MULTIMEDIJALNO OGLAŠAVANJE | VIDEO OGLAŠAVANJE | OGLAŠAVANJE PROŠIRENIM OGLASIMA | ANIMIRANO OGLAŠAVANJE | SLIKOVNO OGLAŠAVANJE | TEKSTUALNO OGLAŠAVANJE | OGLAŠAVANJE NA PORTALIMA | OGLAŠAVANJE ODREĐENOM SPOLU | OGLAŠAVANJE ODREĐENIM DOBNIM SKUPINAMA | OGLAŠAVANJE PO GEOLOKACIJAMA | OGLAŠAVANJE PO GRADOVIMA | OGLAŠAVANJE PO ŽUPANIJAMA | OGLAŠAVANJE PO DRŽAVAMA | OGLAŠAVANJE U EUROPI | CILJANO OGLAŠAVANJE | ONLINE OGLAŠAVANJE | OGLAŠAVANJE PUTEM INTERNETA | I JOŠ PUNO VIŠE...


Sve što vam treba za oglašavanje na internetu, profesionalno i povoljno. Obratite nam se sa uzajamnim povjerenjem, kontaktirajte nas na našu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili putem telefona na 031/704-008 (Pon-Sub. 9:00-17:00).

 

IZRADA INTERNET STRANICA | WEB HOSTING | OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

 

Posjetite nas na našim novim stranicama www.oglasavanje-na-internetu.com i saznajte više o našim uslugama i proizvodima u vidu oglašavanja na internetu.

 

 


KOLIKO KOJA EUROPSKA ZEMLJA TROŠI NA ONLINE OGLAŠAVANJE

BROJ INTERNET KORISNIKA REPUBLIKE HRVATSKE U 2010

BROJ POPULACIJE I INTERNET KORISNIKA U SVIJETU

ONLINE OGLAŠAVANJE U 2010 POVEĆANJE ZA 93%

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU VELIKA PRILIKA ZA PODUZETNIKE

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU? SAZNAJTE VIŠE!

OGLAŠAVANJE APARTMANA NA INTERNETU

INTERNACIONALNO OGLAŠAVANJE NA INTERNETU

Tweet